Wednesday, February 11, 2009

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για τα γεγονότα του Πάρκου Κύπρου και Πατησίων

Στην Κυψέλη, στην πιο υποβαθμισμένη και πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ευρώπης, με τον μεγαλύτερο μέσο όρο παιδιών στην αθήνα, ο δήμαρχος αθηναίων θυσίασε, τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της γειτονιάς μας προς όφελος ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων.
Στην ανάγκη των παιδιών μας και των κατοίκων για περισσότερους χώρους πρασίνου, αναψυχής παιδικής χαράς,αθλοπαιδιών, σχολείων, απαντά με την καταστροφή και ισοπέδωση του πάρκου στις 26/01/09, αδιαφορώντας για τις ζωτιοκές μας ανάγκες.
Καταγγέλουμε την δημοτική αρχή για αδιαφορία, απαξίωση και εγκατάλειψη της γειτονιάς μας.
Καταγγέλουμε τη χρήση χημικών και δακρυγόνων, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, σε ώρα μαθήματος, το απόγευμα της δευτέρας 26/01/09.
Η όποια προσπάθεια τρομοκράτησης , με την χρησιμοποίηση των μονάδων καταστολής ενάντια στους κατοίκους, καθώς και η αδιαφορία των υπευθύνων αρχών για την υγεία των παιδιών μας είναι απαράδεκτη και θα μας βρει αντιμέτωπους.
Το μέλλον το δικό μας όπως και των παιδιών μας είναι πάνω από τα κέρδη των εργολάβων και των υπηρετών τους.
Είμαστε αλληλέγγυοι με όλους τους κατοίκους και μαζικούς φορείς της περιοχής, να εναντιωθούμε στα σχέδια της δημοτικής αρχής και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο πάρκο για την γειτονιά μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 165ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΥΠΡΟΥ 43

No comments:

Post a Comment